Czasy, tory, ustawienia.

Wszystko co związane z GT5

Moderatorzy: bart, Singer, Zico, Glowa

Awatar użytkownika
KARPIK
NIMFOMAN FORUMOWY
Posty: 2750
Rejestracja: wt lis 23, 2010 5:45 pm
Lokalizacja: Kalisz

Postautor: KARPIK » śr lis 02, 2011 11:17 am

jak sie ustawia takie wyscigi wykorzystujac innych kierowców

Denzelu karpik06 ;D
. Nie jeździj szybciej niż Twój Anioł Stróż potrafi latać!

Awatar użytkownika
szpadi
Ojciec Administrator
Posty: 7607
Rejestracja: śr paź 24, 2007 8:36 am
Lokalizacja: Kalisz
Kontaktowanie:

Postautor: szpadi » śr lis 02, 2011 11:21 am

W społeczności masz po środku na dole opcję Zdalny wyścig. Po czym otwiera się okno. Resztę załapiesz.

Mało tego, jak uruchomisz serwer gry, to możesz wysyłać kierowców z kompa, przez stronę gran-turismo.com. Tam się logujesz tak jak w PSN i działasz. Ja od rana dzisiaj rozgrywam już któryś tam wyścig z wykorzystaniem naszych kierowców ;D

Na tej stronie, po zalogowaniu masz też dostęp do statystyk, czatu itp :D
___________________________________________________
Żeby mieć co wspominać, trzeba najpierw coś przeżyć...

Awatar użytkownika
KARPIK
NIMFOMAN FORUMOWY
Posty: 2750
Rejestracja: wt lis 23, 2010 5:45 pm
Lokalizacja: Kalisz

Postautor: KARPIK » śr lis 02, 2011 11:54 am

oki dzieki wieczorkiem jak bedzie chwilka to postaram sie to rozszyfrowac ;D
. Nie jeździj szybciej niż Twój Anioł Stróż potrafi latać!

Awatar użytkownika
Denzel
Ojciec Administrator
Posty: 3666
Rejestracja: pn sie 25, 2008 9:15 am
Lokalizacja: Kalisz

Postautor: Denzel » śr lis 02, 2011 12:49 pm

Karpik, uzupełniłem Ci profil ;)

Awatar użytkownika
KARPIK
NIMFOMAN FORUMOWY
Posty: 2750
Rejestracja: wt lis 23, 2010 5:45 pm
Lokalizacja: Kalisz

Postautor: KARPIK » śr lis 02, 2011 1:38 pm

Denzel fajnie ;D
. Nie jeździj szybciej niż Twój Anioł Stróż potrafi latać!

Awatar użytkownika
szpadi
Ojciec Administrator
Posty: 7607
Rejestracja: śr paź 24, 2007 8:36 am
Lokalizacja: Kalisz
Kontaktowanie:

Postautor: szpadi » śr lis 02, 2011 2:28 pm

A nasi śmigają :D

Obrazek

Nie wiem dlaczego, ale jak ja wypuszczam to rzadko wygrywam... nawet jak biorę Waszych B-Speców z poziomem 0.
Kasiorki dzisiaj przybędzie, oj przybędzie ;D

Doceniam zaletę multimonitorów ;D.... na jednym wyścig... a drugim pracuję :D
___________________________________________________
Żeby mieć co wspominać, trzeba najpierw coś przeżyć...

Awatar użytkownika
Denzel
Ojciec Administrator
Posty: 3666
Rejestracja: pn sie 25, 2008 9:15 am
Lokalizacja: Kalisz

Postautor: Denzel » śr lis 02, 2011 3:00 pm

Pro ;) Jutro mogę ja powypuszczać :D

Awatar użytkownika
szpadi
Ojciec Administrator
Posty: 7607
Rejestracja: śr paź 24, 2007 8:36 am
Lokalizacja: Kalisz
Kontaktowanie:

Postautor: szpadi » śr lis 02, 2011 5:06 pm

Denzel pisze:Pro ;) Jutro mogę ja powypuszczać :D


oki :D pasuje mi ta zmiana (tylko zaznacz, by po wyścigu wracał do trybu serwera)
___________________________________________________
Żeby mieć co wspominać, trzeba najpierw coś przeżyć...

Awatar użytkownika
Denzel
Ojciec Administrator
Posty: 3666
Rejestracja: pn sie 25, 2008 9:15 am
Lokalizacja: Kalisz

Postautor: Denzel » śr lis 02, 2011 5:31 pm

Puściłem teraz z konsoli bo mają jakas konserwację na serwerze.

Awatar użytkownika
Karczol
NIMFOMAN FORUMOWY
Posty: 1240
Rejestracja: śr maja 05, 2010 11:07 pm
Lokalizacja: Kalisz
Kontaktowanie:

Postautor: Karczol » śr lis 02, 2011 7:41 pm

szpadi pisze:Doceniam zaletę multimonitorów .... na jednym wyścig... a drugim pracuję

doceń też zaletę megamocnego kompa :p
Put some fun between your legs...
RIDE A MOTORCYCLE!

Awatar użytkownika
glizda
Mistrz FORUMOWY i Kaskaderowy
Posty: 549
Rejestracja: śr paź 24, 2007 9:50 am
Lokalizacja: Kalisz

Postautor: glizda » śr lis 02, 2011 9:41 pm

moi B-Spece tez sa online ;D

Awatar użytkownika
szpadi
Ojciec Administrator
Posty: 7607
Rejestracja: śr paź 24, 2007 8:36 am
Lokalizacja: Kalisz
Kontaktowanie:

Postautor: szpadi » śr lis 02, 2011 11:40 pm

pet3r pisze:doceń też zaletę megamocnego kompa :p


A po co... ten tryb pracuje przez przeglądarkę a do tego na prawdę nie potrzeba kompa ;D.
Nawet z telefonu zapuściłem wyścig i poszło ;D

Glizda, już pracują :D
___________________________________________________
Żeby mieć co wspominać, trzeba najpierw coś przeżyć...

Awatar użytkownika
KARPIK
NIMFOMAN FORUMOWY
Posty: 2750
Rejestracja: wt lis 23, 2010 5:45 pm
Lokalizacja: Kalisz

Postautor: KARPIK » czw lis 03, 2011 9:52 am

Musze miec leprza fure i wiecej trenowac wczoraj chłopaki dali mi niezły wycisk
Potem miał byc kolejny wyscigi nie zdazyłem wrócic z toaletki ;( ;( pojechali bezemnie
. Nie jeździj szybciej niż Twój Anioł Stróż potrafi latać!

Awatar użytkownika
Oscypek
Prawie WszystkoWiedzący
Posty: 752
Rejestracja: sob paź 08, 2011 11:46 am
Lokalizacja: Kościelna Wieś

Postautor: Oscypek » sob lis 05, 2011 1:47 pm

A ja zaniedbałem wyścigi, nie mam czasu posiedzieć przy konsoli lub nie mam sił. Ale nadrobię, nie chcę być ostatni :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Siwy.
Oblatywacz Doskonały
Posty: 653
Rejestracja: czw gru 09, 2010 10:57 pm
Lokalizacja: Kalisz/UK

Postautor: Siwy. » sob lis 05, 2011 6:29 pm

Dzisiaj trzeba trochę przysiąść do GT, bo to już jutro pierwszy wyścig ;D
Zakładam kask i świat staje się piękny.

"Żyje by jeździć, jeżdże po to by żyć..."


Wróć do „Gran Turismo PS3”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość